Marfa comandata si livrata trebuie preluata si platita. Preturile nu includ TVA.

In cazul refuzului de preluare si plata a produselor comandate, ne rezervam dreptul de a actiona in conformitate cu legislatia in vigoare. Datele de identificare ale clientului rauvoitor vor fi cesionate siturilor de informare a rau-platnicilor.

Produsele furnizate de firma noastra au garantie de 12 luni (schimbarea produsului defect), cu conditia ca acestea sa nu prezinte urme de interventie neautorizata, bruscare, supunere la socuri termice, fizice sau chimice sau racordare la retele de curent neadecvat.

Dupa achizitia marfurilor va dam solutia vopsirii tavanelor cu fibra optica montata si a formatarii capetelor care intra in proiector.

La solicitare, putem sa angajam si montajul fibrelor optice in tavanul cer instelat doar cu echipa noastra sau delegam un specialist care sa faca instructajul muncitorilor de la locatia beneficiarului, sau sa oferim toate informatiile: poze, film, instructaj verbal, astfel ca lucrarea de realizare a efectului de cer instelat pe tavan sa poata fi executata in regim propriu.

 

\"\"

Copyright 2014 by Zalder Design Studio, toate drepturile rezervate